AKTUELNO

Nezapamćen horor!

U Indiji se u nedelju dogodio još jedan užasan slučaj grupnog silovanja. Otac je “poklonio” ćerku prijateljima, koji su je zaključali u kući i silovali na smenu, a da stvar bude još gora, pridružio im se i žrtvin otac.

Muškarac pedesetih godina odveo je 35-godišnju ćerku na vašar u Kamlapuru, gde su sreli njegovog prijatelja Mana Singa, saopštila je policija. Nakon toga su je ubedili da se biciklom odveze do kuće njihovog zajedničkog prijatelja Meradža u mestu Laknau (pokrajina Utar Pradeš), gde im je otac predao ćerku. Tu su je 18 sati držali zaključanu i silovali sva trojica.

Foto: Beta

Žena je pobegla sledeće noći, ispričala majci šta se desilo, a ona je pozvala policiju, koja je izdala nalog za hapšenje.

Meradž, koji se lažno predstavljao kao lekar, uhapšen je, ali Sing i žrtvin otac su i dalje u bekstvu. Žena je bila udata 16 godina, ali se posvađala s mužem i vratila se majci.

Ocu je u novembru zabranjen pristup selu nakon što je optužen za incestuoznu vezu s ćerkom. Uhapšen je, a u februaru ove godine je oslobođen uz kauciju.

Pročitajte još: UŽAS U ŽELEZNIKU: Na železničkoj pruzi PRONAĐEN LEŠ MUŠKARCA!

#Indija

#Silovanje

'