AKTUELNO

Policijac iz Požarevca danas je prilikom intervencije po prijavi da J.Z. (36) fizički zlostavlja majku, ispalio hitac u nogu osumnjičenog, koji je tom prilikom pokušao da aktivira eksplozivnu napravu preteći policajcima da će ih pobiti, saopšteno je iz Policijske uprave u Požarevcu.

Osumnjičeni je zbrinut u Opštoj bolnici u Požarevcu, dodaje policija i navodi da će po otpuštanju iz bolnice uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

U saopštenju se precizira da je policija intervenisala po prijavi da J.Z. fizički zlostavlja majku.

J.Z. je jednog od policajaca iz patrole udario elektrošokerom, a ranjen je nakon što je na policijske službenike krenuo sa eksplozivnom napravom u ruci.

Prethodno su policijski službenici ispalili hitac upozorenja u vazduh, ali se J. Z. oglušio o upozorenje policijskih službenika, navodi se u saopštenju.

U pretresu kuće osumnjičenog pronađene su tri ručno napravljene eksplozivne naprave, elektrošoker, jedna improvizovana naprava nalik na pištolj, bokser i četiri noža.

J.Z. se tereti da je počinio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pročitajte još: SURDULICA: Uhapšen otac zbog nasilja nad ćerkom!

#Bomba

#Policija

#Požarevac

'