AKTUELNO

Novi slučaj vršnjačkog nasilja dogodio se u Jagodini kada je devojčica (13) napala drugu (14). Da situacija bude još gora, trinaestogodišnjakinji je u tome pomogla - njena mama!

Kako prenose mediji, majka četrnaestogodišnje devojčice M. M. iz Jagodine prijavila je policiji slučaj vršnjačkog nasilja i podnela tužbu za nasilničko ponašanje protiv majke druge devojčice stare 13 godina. Prema njenim rečima, u Sutjeskoj ulici u Jagodini došlo je do verbalnog, a onda i fizičkog obračuna između dece u koji se umešala majka jedne od njih.

- Devojčica je pozvala moju ćerku da izađe ispred bilijar kluba kako bi raspravile sukob koji su imale. Ona je izašla i videla nju u pratnji majke. Počele su oštre reči sa obe strane i svađa. Umesto da kao roditelj postupi smireno i pedagoški, majka je učestvovala u svađi i na kraju je došlo do tuče u kojoj je majka držala moje dete i podstrekivala svoju ćerku da je udara, što je ona i uradila. Obe su tukle moju ćerku i deca koja su tu bila, sve su videla. Pale su na ulicu i nastavile da se rvu i tuku - ispričala je M. M.

Nju su, kako kaže, o svemu obavestila deca koja su izašla iz kluba.

- Odvela sam ćerku kod lekara gde su ove dve već stigle. Ispalo je da je moje dete tuklo obe. Međutim, mom detetu je ukazana pomoć i lekari su konstatovali povrede. Kao roditelj sam u šoku i ne mogu da shvatim šta se dogodilo. Umesto da me je kao roditelj žena pozvala da porazgovaramo o sukobu između dece, ona je došla da drži moju ćerku dok je ova bije. Podnela sam tužbu i slučaj prijavila policiji - priča M. M.

Upućeni u ovaj slučaj kažu da majka druge devojčice tvrdi da se ništa od ovoga nije dogodilo i da su zapravo njih dve žrtve u celoj priči. Ona je takođe najavila tužbu protiv njih za nasilničko ponašanje.

Pročitajte još: MIJATOVIĆ za NOVO JUTRO: Uz adekvatne dokaze i nova hapšenja u slučaju Marjanovića (VIDEO)

#Jagodina

#Vršnjačko nasilje

#devojčica

#tuča

'