AKTUELNO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su D.K. (1950), osumnjičenog da je u subotu, 10. februara u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu ubio 54-godišnju ženu.

Postoje osnovi sumnje da je D.K. žrtvi prišao sa leđa dok je otključavala ulazna vrata zgrade i u nju ispalio više projektila iz pištolja, saopštio je MUP.

Osumnjičnom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da je počnio krivično delo ubistvo, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Žena je iz vatrenog oružja pogođena u grudi i ruku. Hitna pomoć je poziv o pucnjavi dobila oko 23:50, a dežurna ekipa je na licu mesta konstatovala smrt, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura, dodajući da je policija je na licu mesta obavila uviđaj.

Beogradski mediji su došli do nezvaničnih informacija da su obližnje kamere snimile tok događaja, ali ne i lice napadača.

Na tim snimcima zabeleženo je da je ubijena žena neposredno pre zločina na ulazu u zgradu pričala sa komšijom, a da se onda u kadru vidi samo pištolj koji opaljuje, ali ne i osoba koja ispaljuje hitac, prenose mediji.

Pročitajte još: Šabac: Zaplenjeni cigarete i duvan vredni 500.000 dinara

#Hapšenje

#MUP Republike Srbije

#Ubistvo

'