separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

Krvavi obračun u Višnjičkoj banji: UPUCAN PRED DECOM ZBOG DUGA OD 400 EVRA


Pucnjavi je prethodila žestoka svađa.


Sklonila sam decu, a onda je počela pucnjava. Kada sam pogledala iza vrata, zatekla sam sina kako leži u lokvi krvi, priča majka Aleksandra V. (46), koji je upucan u glavu večeras u njihovom stanu na Slanačkom putu, u beogradskom naselju Višnjička banja.

Aleksandar V. (46) upucan je danas oko 14.10 sati u svojoj kući na Slanačkom putu dok je provodio vreme sa svoja dva sina od pet i sedam godina.  

- Aleksandar je ležao tu u sobi sa decom. Rekao mi je: "Kevo, sklanjaj ih, evo došao je Roki". I deca su došla kod mene u susednu sobu, iza vrata. Njih dvojica su se posvađali, a dok sam uzela telefon da pozovem policiju, odjednom počela je pucnjava. Meni je bubnjalo u ušima. Ono što sam zatekla kada sam pogledala iza vrata je Aleksandar koji leži u lokvi krvi - priča Slobodanka, majka upucanog Aleksandra.  

Autor: Printscreen Youtube

Kako je Slobodanka ispričala, napadač sa nadimkom Roki, kojeg poznaju od ranije, i pred Novu godinu razvalio im je vrata sekirom, a ovog puta je ponovo nasilno ušao u kuću, a svađa je navodno izbila zbog nekog duga od 400 evra.  

I ona i njeni unuci su, dodaje, doživeli veliki stres, a porodica sada pomno prati stanje njenog sina prevezenog u Urgentni centar.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti