AKTUELNO

Veštačenje je trajalo nekoliko nedelja.

Psihijatrijsko veštačenje Zorana Marjanovića, koji je osumnjičen da je ubio Jelenu Krsmanović, završeno je u ponedeljak u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Rezultate nestrpljivo očekuju i tužilaštvo i odbrana.

Više javno tužilaštvo u Beogradu, koje vodi istragu protiv Zorana Marjanovića, naložilo je, nakon što je saslušalo sve svedoke, psihijatrijsko veštačenje Marjanovića, kako bi se utvrdilo da li je bila isključena ili smanjena uračunljivost osumnjičenog prilikom ubistva supruge Jelene, za koje je osumnjičen.

Pročitajte još: OBJAVLJENE 3D FOTOGRAFIJE KANALA U BORČI: Prikaz Jeleninog tela otkriva ZAŠTO nije pronađeno u noći pretrage terena

Ovo veštačenje, koje je trajalo nekoliko nedelja, ukazaće na to da li je u vreme Jeleninog ubistva kod Zorana Marjanovića postojala duševna bolest, privremena duševna poremećenost, zaostali duševni razvoj ili druga teža duševna poremećenost.

Takođe, veštak u tužilaštvu, ako je utvrdio prisustvo nekog poremećaja duševnog stanja, daće i mišljenje o njegovom uticaju na sposobnost Marjanovića da shvati značaj svog dela ili upravlja svojim postupcima.

#Psihijatar

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'