AKTUELNO

Biljanina ćerka iz prvog braka i beba bile u stanu kada se dogodila KRVAVA TRAGEDIJA

- Krenula sam kod Biljane na rođendan i ispred zgrade sam zatekla dva policijska vozila. Čule smo se tog dana i nisam mogla ni da pomislim da će je Siniša ubiti! U šoku sam, ne mogu da verujem. Nikada mi se nije žalila da ima probleme sa njim – ispičala je bilska prijateljica Biljane Mijatović (29) koju je nasmrt izbo njen nevenčani suprug Siniša Radovančev (50).

Ubistvo se dogodilo u stanu na četvrtom spratu zgrade u Savskoj ulici u Pančevu.

Krvava tragedija se odigrala na rođendan nesrećne žene koja se porodila pre dvadesetak dana. U trenutku zločina u stanu su bile dve devojčice, Biljanina dvanaestogodišnja ćerka iz prvog braka i tek rođena beba koju je dobila u vezi sa Sinišom.

Foto: Facebook

Osumnjičeni za ubistvo je posle zločina pozvao policiju i sačekao je. Iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu je potvrđeno da mu je određeno zadržavanje od 48 sati.

Starija devojčica je iznela bebu u naručju, a onda ih je policija odvela na sigurno. Novorođenče nije ničeg svesno, ali će dvanaestogodišnjakinja imati traumu celog života.

- Biljana je imala teško detinjstvo. Njeni roditelji su bili razvedeni, a Biljana je rasla u nemaštini. Majka joj je umrla pre nekog vremena. Oca je povremeno posećivala, uglavnom su se viđali na proslavi dečjih rođendana. Imala je već jedan propali brak, a čuo sam da ju je taj prvi muž maltretirao i tukao - ispričao je jedan od komšija.

U Centru za socijalni rad u Pančevu kažu da oivaj par nije bio u njihovoj evidenciji. Kako navode, devojčice su zbrinute, na sigurnom su i nisu povređene. Brigu o dvanaestogodišnjoj devojčici i tek rođenoj bebi je preuzela baka pokojne Biljane. Dan posle tragedije u ovom delu Pančeva je vladao muk.

Pročitajte još: Komšije za PINK.RS OTKRIVAJU TAJNE iz života MONSTRUMA IZ PANČEVA: Napustio porodicu zbog MLAĐE ŽENE koju je ubio

Pročitajte još: OVO JE MONSTRUM IZ PANČEVA: Zario je NOŽ u grudi supruzi koja se PORODILA PRE 20 DANA!

#Pančevo

#Rođendan

#Ubistvo

'