AKTUELNO

Otac i dalje ne zna kako će bez svoje mezimice!

Obukcija tela sedmogodišnje devojčice, koja je poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u ubskom selu Murgaš prošlog četvrtka, biće obavljena tek danas. Kako se saznaje, danas će iz valjevske bolnice biti pušteno i troje dece, povređene u stravičnom sudaru, dok će jedno dete biti i dalje zadržano na lečenju.

Otac nastradale devojčice, koji je bio za volanom "škode felicije" i dalje se nalazi u šok sobi valjevske bolnice zbog teških povreda, dok je vozač "audija" otpušten iz valjevske bolnice.

Teška nesreća se dogodila prošlog četvrtka na putu Valjevo-Ub, u selu Murgaš, kada je otac nastradale devojčice prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa "audijem" somoborskih registracija, u kojem je bila šestočlana porodica sa bebom.

Nesrećna devojčica je nakon stravičnog sudara davale znake života. Nakon zbrinjavanja u valjevskoj bolnici, ona je hitno prebačena u Beograd, gde je dan posle nesreće preminula.

Očevici kažu da je devojčica sedela na prednjem sedištu, da nije bila vezana i da je ispala iz automobila.

Foto: Pink.rs

- Utvrđujemo da li je vozač bio u alkoholisanom stanju ili su neki drugi razlozi doveli do toga da je izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u suprotnu traku. Vozač, zbog teških povreda, još uvek nije saslušan. On nakon nesreće nije bio u stanju da obavi alko-test.

- Zbog toga mu je uzeta krv i poslata je na analizu u Beograd, a za 15-ak dana trebalo bi da stignu rezultati, tako da će tek tada biti poznato da li je bio u alkoholisanom stanju. Za sada nije poznato da li je nastradala devojčica u trenutku nesreće sedela na prednjem ili zadnjem sedištu - navode izvori bliski istrazi.

Nastradala devojčica će, najverovatnije, biti sahranjena sutra. Kako se saznaje, poznanici oca nastradale devojčice tvde da je voleo da popije "po koju čašicu više", tako da sumnjanju da je bio pijan.

- Dejan je dobar čovek, ali je voleo da popije. Pošto je bio na slavi kod rođaka, čisto sumnjam da je pio sok ili vodu. To je dobra i vredna porodice. Dejan i njegova žena ne rade nigde, žive od poljoprivrede, a pored nastradale Nede, imaju starijeg sina i ćerku.

- Deca znaju da su ostala bez sestre i u velikom šoku su. Neda je bila sjajno dete. Veselo i nasmejano. Ove godine je krenula u prvi razred, jadno dete kakva sudbina ga je zadesila. Koliko sam čuo, dete će biti sahranjeno tek u utorak, jer se čeka obukcija - pričaju komšije Nikolića.

Kako je potvrđeno u valjevskoj bolnici, vozač "škode felicije" je smešten na odeljenje intenzivne nege, jer ima otvoreni prelom noge i povrede vrata. U stravičnom udesu povređen je i vozač "audija" S.J, kao i četvoro dece iz tog vozila, od koji će troje danas biti pušteno kući.

Pročitajte još: UHAPŠEN PROFESOR IZ NEGOTINA: Tokom časa PIPKAO UČENICE naočigled ostalih đaka!

Pročitajte još: TROSTRUKO UBISTVO ZBOG PORODIČNE SVAĐE!

#Obdukcija

#Smrt

#Valjevo

'