AKTUELNO

Muškarci su je zlostavljali više puta tokom dve godine.

U akciji "Ares" jula ove godine protiv šest osoba je podneta krivična prijava zbog sumnje da su seksualno zlostavljali devojku (17) ometenu u razvoju koju je podvodila njena maloletna drugarica. Devojčica je bila žrtva skoro dve godine.

Nju je drugarica izvodila iz škole i odvodila kod šestorice muškaraca koji su zloupotrebili njenu nemoć i na skrivenim mestima imali polne odnose sa njom.

U ovoj akciji identifikovana je i maloletnica iz Beograda (17), koja se tereti da je podvodila mentalno obolelu drugaricu (17). Krivična prijava podneta je protiv Sretena Š. (19), Sabedina B. (19), Žike B. (22), Roberta T. (19), i Davida A. (18), kao i protiv jednog maloletnika, koji se sumnjiče da su više puta obljubili nemoćnu žrtvu.

- Maloletnica je počela da za novčanu naknadu od 500 do 1.000 dinara podvodi drugaricu iz škole. Klijenti koje je pronalazila odvodili su žrtvu na skrivena mesta, gde su je seksualno zlostavljali. Nesrećna devojka nije znala šta se dešava, nije bila svesna njihovih postupaka - pričali su sagovornici iz istrage.

Maloletnica koja se tereti za podvođenje upletena je i u još jedan slučaj, ali je tu u ulozi žrtve.

Naime, njen vršnjak iskoristio je trenutak njene nepažnje kada ga je oralno zadovoljavala, te ju je snimio, nakon čega je pokazivao snimak drugarima.

Protiv njega je podneta krivična prijava.

Pročitajte još: HOROR u MALOM MOKROM LUGU: OSNOVCI drugaricu PRIMORAVALI NA ORALNI SEKS?!

#Beograd

#Seks

#škola

'