AKTUELNO

Ko je i kako ubio pevačicu Jelenu Marjanović može sa sigurnošću da bude utvrđeno analizom oružja kojim je zločin počinjen, ali ni posle godinu i po dana nije otkriveno šta je oružje i šta se s njim desilo.

Oružje kojim je ubijena pevačica Jelena Marjanović od samog početka istrage njenog ubistva predstavlja najveću misteriju, od toga čime je ubijena do toga gde je ono završilo. Rekonstrukcijom poznatih podataka o ubistvu, te okoline u kojoj je telo ubijene pevačice nađeno, došlo se do šest mogućih lokacija gde je oružje ubistva moglo da završi.

Priče o predmetu kojim je ubica nesrećnu pevačicu devet puta krvnički udarao u glavu menjale su se sve do hapšenja njenog supruga Zorana Marjanovića zbog sumnje da je počinio ubistvo.

Foto: E-stock Miloš Rafailović/Printscreen Facebook

Užasne, snažne povrede jasno ukazuju na to da je Jelena ubijena iz strasti - ubica je žrtvu napao s leđa, udarajući je oštrim predmetom (šrafcigerom ili čekićem) najviše po sredini i po desnoj strani glave. Nije se zaustavio kada je pala, već je udarao i dalje.

Nedeljama nakon pronalaska beživotnog tela nesrećne pevačice policija je krenula u opsežnu potragu za dokazima, a najviše za predmetom kojim je ubijena. Međutim, od oružja kojim je usmrćena Jelena Krsmanović nije bilo ni traga ni glasa. Kanal u kojem je pronađeno njeno telo isušen je nekoliko puta, svo šiblje i trava isečeni su, divlja deponija na kraju nasipa raščišćena je, pregledani su kontejneri na putu ka Crvenki, pretresene su sve kuće u tom mestu, pretresena je kuća Marjanovića, ali bezuspešno. Oružja nije bilo nigde.

Pročitajte još: ZLOTVOR JE IMAO NAMERU DA UBIJE JELENU: Ubistvo pevačice nije trajalo duže od minut, ubica je na njoj ISKALIO SAV BES!

#Jelena Marjanović

#Zoran Marjanović

'