AKTUELNO

Cela Srbija je zanemela!

U stravičnom sudaru koji se dogodio popodne kod Kovačice stradala je porodica Beslać iz Apatina. Život su izgubile šampionka Srbije fitnesu Milica Beslać (16), njena majka Tanja (37), a uz njih i Miličin trener Branislava Jovanović (48), višestruka prvakinja države i Balkana u fizik kategoriji. U nesreći je teško povređen vozač, otac Jovo i lekari se bore za njegov život.

Milica Beslać:

Foto: Printscreen Facebook

Branislava Jovanović:

Foto: Printscreen Facebook

Tanja Beslać:

Foto: Printscreen Facebook

Njih četvoro su bili u automobilu marke "Folksvagen Bora", somborskih registarskih oznaka. Automobil u kom je bila aptinska porodica je podleteo pod kamion novopazarske registracije.

Apatinci su se vraćali iz Rumunije, sa svetskog šampionata u fitnesu na kom je Milica nastupala kao reprezentativka Srbije.

- Bila je izuzetno nadarena, vredna i uspešna u fitnesu, koji je bio njena ljubav i u kom je ponela sve medalje koje su mogle da se osvoje u Srbiji. Jedva je čekala ovo prvenstvo i, nažalost, to joj je bilo i poslednje takmičenje. Ovo je ogromna tragedija i za porodicu i za sve Apatince, u suzama kaže jedna od prijateljica porodice Beslać.

Ova strašna vest odjeknula je apatinskom opštinom brzinom svetlosti. Apatinci putem društvenih mreža izražavaju saučešće porodici i ogromnu tugu zbog gubitka tri života.

- Bila si pravi mali spartanac. Čast mi je bila da sam te trenirala. Počivaj u miru, napisala je Melita Kosanović, vlasnica jednog apatinskog fitnes kluba.

Pročitajte još: CELA DRŽAVA U SUZAMA! U tragediji kod Kovačice POGINULE SRPSKE ŠAMPIONKE!

#Apatin

#Smrt

#Sudar

#Tragedija

'