AKTUELNO

Detalji jezivog zločina koji se dogodio u petak uveče u selu Velika Krsna kod Mladenovca

Bata V. (21) uhapšen je zbog sumnje da je silovao T. I. (48), dok se njegov drug Danijel M. (31) sumnjiči za pomaganje. Ovaj jezivi zločin dogodio se u petak uveče u selu Velika Krsna kod Mladenovca.

Dva drugara zajedno silovala komšinicu (48), primljena u bolnicu sa teškim genitalnim povredama.

Mladići su prvo pretukli prijatelja nesrećne žene Ivana V. (50), da bi potom Bata V. odveo T. I. u drugu sobu i zlostavljao je.

Pročitajte još: UŽAS U VALJEVU Očuh osam godina SILOVAO devojčicu!

- Bata V. i Danijel M. su oko 21.30 došli u kuću Ivana V. i od njega i T. I. tražili lične karte na uvid. Potom su ga pitali zašto maltretira svog oca, da bi onda nasrnuli na njega. Šamarali su ga i udarali pesnicama po glavi i telu. Ivan V. je pao na pod, a nasilnici su nastavili da ga šutiraju - dodaje izvor "Srpskog telegrafa".

Prema njegovim rečima, Danijel M. je potom pretučenog Ivana V. izveo u dvorište, dok je njegov saučesnik, preteći smrću, silovao T. I.

- On je preplašenoj ženi rekao da će joj ubiti prijatelja ako ne pristane na seks sa njim. Prestravljena T. I. je na kraju, plašeći se za svoj i za život Ivana V., pristala na seksualni odnos. Ona je nasilniku rekla da stavi prezervativ koji mu je ona dala, nakon čega je nasrnuo na nju i napastvovao je - priča sagovornik.

Posle silovanja, Bata V. je izašao iz sobe i zajedno sa saučesnikom nastavio da bije Ivana V.

- Iživljavali su se nad njim, a onda su mirno otišli. Zlostavljana žena odmah je ceo slučaj prijavila policiji, a intervenisala je i ekipa Hitne pomoći. T. I. je imala povrede po genitalijama, dok je njen prijatelj s teškim povredama prevezen u Urgentni centar - dodaje izvor.

#Mladenovac

#Pretnja

#Silovanje

'