AKTUELNO

Želela je da ga poseti, ali...

Zorica Zoka Mitrović, devojka Zorana Marjanovića (39), navodno je sahranila rođenu majku i prvog supruga žive, samo zato što su osuđivali njenu ljubavnu vezu sa udovcem iz Borče.

Ljubavnici su posle smrti Jelene Marjanović (33) po kratkom postupku rešavali sukobe sa bližnjima, koji nisu odobravali njihovu vezu.

Prva na meti našla se Zokina majka Branka, i to posle saveta da raskine sa Zoranom.

- Konflikt sa majkom počeo je zbog Zorana! Čim je žena osula paljbu zbog njihovog učestalog viđanja i kad ju je posavetovala da ostavi Zorana, ćerka je s njom prekinula kontakt. Majka joj živi u Bosni i pre sukoba je često odlazila da je obiđe. Međutim, čim je počela da joj pridikuje, prestala je da je posećuje. Ubrzo posle toga otišla je i korak dalje i na svom Fejsbuk profilu saopštila da joj je majka umrla! Interasantno je da su i Zoran i ona od prijatelja i članova grupe za podršku na Fejsbuku primali saučešće - kaže Zokina bivša prijateljica i dodaje da je Zoran prvi izjavio saučešće.

KLJUČNI SVEDOK UBISTVA PEVAČICE: Bliska prijateljica Marjanovića zna SVE O ZLOČINU u Borči

- Najiskrenije saučešće našoj Zoki i njenoj porodici povodom iznenadne smrti majke. Mir i spokoj duši njenoj i hvala što je rodila tako hrabrog i velikog pravednika kao što je Zoka, sa kojom bi svaka majka mogla da se ponosi. Neka je Gospod uz Zoku i njenu porodicu, da im da snage za teške predstojeće dane. Od srca, Zoran Marjanović sa porodicom - napisao je Zoran 31. decembra 2016. u svojoj objavi.

Posle ove vesti usledili su brojni komentari u kojima su prijatelji i komšije tvrdili da joj je majka živa.

- Još ne čuh da se živa majka sahranjuje! Laže, majka joj živa! Živi u selu Japaga kod Han Pijeska. Ta Zoka je Brankina ćerka. Slagala je sve nas da je psiholog, pa anesteziolog. Brani sumnjive za ubistvo - kaže u objavi Rade, koji je naveo da je komšija Zokine majke.

Zorica hoće da poseti Zorana

Zorica Mitrović je odmah posle Zoranovog hapšenja izrazila želju da ga poseti. - Preko Vladimira mu redovno šalje poruke i ohrabruje ga da izdrži. Pitala je da li može da je stavi na spisak osoba koje će mu dolaziti u posetu dok je u Centralnom zatvoru u Beogradu. Sudiji je predala molbu da joj odobri posetu, iako samo članovi uže porodice po zakonu imaju pravo da ga obilaze - kaže prijatelj porodice Marjanović.

Prema tvrdnjama bivših članova Zokine Fejsbuk grupe za podršku Zoranu, ona je i svog prvog muža, navodno, živog sahranila.

- Za prvog muža je rekla da joj je umro na rukama, a čovek je živ i zdrav! Živi u Čačku i gaji njihovu ćerkicu. Njen drugi muž je Bogdan, ima piceriju u Novom Beogradu. On je ostavio ženu i sina zbog nje, ali su se brzo razišli. On je u nastupu ljubomore grebao Zoranov automobil, kad ga je viđao ispred njenog stana u Bloku 45. Posle toga je počela da mu smešta za dete da ne može da ga viđa. Svi koji su videli sina tvrde da ima Zoranov pogled - tvrdi Zokina bivša prijateljica.

Policija proverava da li je Zorica Mitrović bila Zoranova ljubavnica dok je Jelena bila živa i da li njegova preljuba može da otkrije motive brutalnog zločina.

Foto: Printscreen Facebook

#Devojka

#Smrt

#Zoran Marjanović

'