AKTUELNO

U javnosti je glumio ucveljenog udovca, a istraga je pokazala da Zoran Marjanović nije bio veran supruzi.

Zoran Marjanović, osumnjičeni za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović (33), imao je više paralelnih veza istovremeno. Kako Srpski telegraf saznanje, Marjanović je pre i posle ubistva supruge imao čak četiri ljubavnice!

- Policija je do ovih saznanja došla nakon višemesečnog praćenja supruga ubijene pevačice. Inspektori su saznali da je Marjanović pokojnu suprugu varao i tokom braka, ali se i odmah nakon Jelenine sahrane upustio u avanture sa raznim drugim devojkama - kaže izvor iz istrage.

Ljubavnice na saslušanju

Kada će biti otkrivena KONAČNA I PRAVA ISTINA O UBISTVU Jelene Marjanović?

U medijima se nedavno pojavila i izvesna Zorica Zoka Mitrović, a za koju se pretpostavlja da se viđala sa Marjanovićem i dok je bio u braku sa pevačicom. Međutim, on se tu nije zaustavio.

Rada Matić: Ništa me ne čudi od njega!

Povodom novih saznanja Srpskog telegrafa o Zoranovim paralelnim emotivnim vezama pozvali smo Radu Matić, koja se nakon ubistva dopisivala sa Marjanovićem. - Ništa me ne čudi, s obzirom da nije Jecu ispoštovao ni prvih 40 dana, apsolutno ništa nije čudno s njegove strane. Ja sam njega provocirala lascivnim porukama, i to mu je prijalo, te je lako prihvatio i uzvratio - rekla je Matićeva.

- Nakon što je postao poznat javnosti, Zoranu su počele da pišu razne devojke. Marjanović je iskoristio popularnost koju je dobio zahvaljujući mrtvoj supruzi i započeo emotivne veze s još tri devojke - kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, policija saslušava sve četiri Zoranove ljubavnice u nameri da dođe do novih dokaza u slučaju.

PROGOVORILA RADA MATIĆ: 'Zoran je bio i noć i dan NA DROGAMA, rekao mi je - DOBRO JE ŠTO JE JELENA UBIJENA!'

- Neke od njih su već privedene na razgovor u policiji nakon čega su puštene. Policija prelistava sve prepiske koje je suprug ubijene pevačice razmenjivao s ovim devojkama, a koje bi mogle da ukažu na neke nove tragove. Postoji mogućnost da Zoranova trenutna devojka Zorica, koja živi s njima u porodičnoj kući u Borči, bude privedena i da joj bude određeno zadržavanje ukoliko ima indicija da prikriva zločin - kaže naš izvor.

Ovo nije prvi put da se Zoran dovodi u vezi s raznim devojkama. Iako je s njih četiri imao seksualne odnose samo nekoliko nedelja nakon ubistva supruge, on se intenzivno dopisivao sa mnogima tražeći "nove žrtve". Jedna je bila i Rada Matić, medicinska sestra iz Beča, s kojom je razmenjivao lascivne poruke.

Šta o Zoranu govori takvo ponašanje?

Psiholog Zoran Mušterović kaže da izvor ovakvog ponašanja može da bude posledica više stvari. - Ukoliko je zaista imao ljubavnice, to je jedna kompleksna stvar. Ovakvo ponašenje može da bude posledica nedovoljno dobrog emotivnog i seksualnog odnosa ili je možda narcisoidan tip osobe, kojem, pored supruge, trebaju još dve, tri devojke. A možda je on mislio da ga supruga vara, pa joj je na ovaj način vraćao istom merom, takoreći "podmirivao račune" - kaže Mušterović. Kako dodaje, Marjanović je kod ljubavnica verovatno tražio nešto što nema u svom domu. - On je gledao da uživa u svim privilegijama koje donosi popularnost, a jedna od njih su i devojke. Nije hteo da se liši braka sa Jelenom jer mu je značila, ali mu je falila opuštenost i sloboda koju je dopunjavao drugim vezama - dodaje psiholog.

#Policija

#Zoran Marjanović

'