AKTUELNO

Detalji o istrazi ubistva pevačice u Borči koji se pojavljuju u javnosti uglavnom su zasnovani na spekulacijama.

Novinar i autor emisije "Crna hronika" Mladen Mijatović podseća da je istražni postupak je u toku i da je jedni okrivljeni za ubistvo Jelene Marjanović njen suprug Zoran Marjanović.

Zoran Marjanović se nalazi u Centralnom zatvoru gde izdržava tridesetodnevni pritivor koji mu je 15. septembra odredio sudija za prethodni postupak.

- Mnogi detalji koji se pojavljuju u javnosti su proizvod spekuilacija, mada ima i istinitih detalja koji su iz istrage dospeli u medije - ukazao je Mijatović i dodao da je pitanje koliko su tačni podaci o ljubavnom životu okrivljeno, ali i da li to ima veze sa samom zločinom.

Foto: Pink.rs

- Imam potpuno povrenje u istražne organe, u paravosuđe i policiju. Verujem da ćemo na sudu saznati pravu i konačnu istinu o ubistvu koje godinu i po dana intrigira javnost u Srbiji i regionu -  dodao je Mijatović.

On je izrazio očekivanje da će krivac biti adekvatno kažnjen, višedecenijskom zatvorskom kaznom.

Roditelji Zorana Marjanovića u PANICI! Proveravaju se ŠOKANTNE TVRDNJE NOVOG SVEDOKA

Mijatović je, gostujući u emsiji "Dobro jutro sa Deom i Sarapom", govorio i o drugom slučajevima iz crne hronike koji su se događali prethodnih dana u Srbiji, te pohvalio rad policije na rešavanju talačke situacije u Kraljevu.

Foto: Printscreen

- Talčka situacija koja je trajala više od devet sati. To je bio izuzetno težak slučaj, sve pohvale za pripadnike SAJ koji su uspeli da spreče coveka da aktivira bombu dok je u kući bilo 10 ljudi među kojima četvoro dece i jedna beba - dodao je Mijatović.

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'