AKTUELNO

Ona je u intervjuu jednom beogradskom magazinu otkrila šta joj je Zoran priznao i od kojih detalja joj se ledila krv u žilama!

- Sigurna sam sto odsto da se drogirao. On je dan i noć bio nadrogiran, a sem droga stalno je koristio tablete za smrenje. Oni su svi porodično na tabletama, ali ne zbog tuge i stresa već da se nekom nešto ne omakne i da što smirenije pričaju kako se ne bi odali - kaže Rada i dodaje da je Zoran ipak jedne noći rekao nešto veoma čudno:

- Rekao mi je da je dobro što je Jelena ubijena i što je tako ispalo jer bi inače videla neko veće zlo, a sada je sluškinja tvorca - ispričala je Rada Matić.

Podsetimo, Rada Matić je javnosti postala poznata nakon što je obelodanila da se mesecima dopisivala s Zoranom Marjanovićem, a čak je priču i dokumentovala porukama koje joj je on slao.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ona je tada, neposredno po objavljivanju vesti o navpodnoj vezi sa Zoranom pristala da za medije prokomentariše Zoranovo hapšenje.

- Iskreno rečeno, nisam mislila da je on ubio Jelenu, ali sam sigurna da zna pravu istinu i da će progovoriti. Očekujem da dođe do nekog preokreta, da Zoran ispriča nešto sasvim drugo, pa nas sve iznenadi. Već danas očekujem da uhapse i Zoranovog oca Vladimira, ali i njihovog kuma Ivicu. Marjanovići su veoma namazani i opasni. Videlo se da nisu čisti. Mogu samo da kažem jadna Jana, kako će ona sad i bez oca - rekla je ranije za medije Matićeva.

Pročitajte još: Roditelji Zorana Marjanovića u PANICI! Proveravaju se ŠOKANTNE TVRDNJE NOVOG SVEDOKA

Pročitajte još: Kako je STVARNO IZGLEDAO POSLEDNJI DAN ŽIVOTA Jelene Marjanović

Podsetimo ona je tada tvrdila da je svakodnevno bila izložena uvredama i pretnjama na stranici "Podrška Zoranu Marjanoviću", pa je zato samo želela da se našali kada je napisala "da će od Marjanovića napraviti gulaš".

- Oni su napisali status, koji je kasnije izbrisan, da će mi izvaditi oči i poslati ih mojim roditeljima. Razmišljala sam šta da uradim, pa sam odlučila da se našalim s pričom o gulašu. Mislila sam da su svi shvatili da je to šala, ali i da nisu, ne zanima me. Stalno mi prete, a ja to ne prijavljujem nikome - tvrdi Matićeva.

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'