AKTUELNO

Osumnjičeni je bezuspešno pokušao da slaže inspektore kad su ga upitali da li je on usmrtio Jelenu, kao i da li je neko od članova porodice Marjanović učestvovao u likvidaciji.

Zoran Marjanović (39), osumnjičeni za brutalno ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), pao je na poligrafu, i to na ključnim pitanjima koja se odnose na monstruozni zločin u Borči.

Nije dokaz na sudu

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Marjanović je nakon hapšenja ponovo išao na poligrafsko testiranje, a njegovi odgovori samo su još više potkrepili sumnje policije da je učestvovao u likvidaciji pevačice.

- Osumnjičeni Marjanović je mirno i staloženo odgovarao na pitanja koja su mu postavljana. Međutim, kad su ga inspektori upitali: "Da li ste vi ubili Jelenu", zbunio se i više nije bio iskren. Odgovorio je negativno, ali ga je detektor uhvatio u laži. Isti slučaj bio je i s pitanjem: "Da li je neko od članova vaše porodice umešan u ubistvo." Marjanović je ponovo slagao - priča izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, iako se poligrafsko testiranje ne uzima kao dokaz na sudu, ono ipak pokazuje da se zajedno sa čvrstim dokazima koji su prikupljeni u istrazi Marjanović može dovesti u vezu s brutalnim zločinom koji je uznemirio i potresao javnost.

Zamotana u jorgan, pa bačena u kanal

Prema dosadašnjim informacijama, pretpostavlja se da je Jelena Marjanović ubijena u kući, a potom bačena u kanal u Borči. - Iako se pominjalo da je pevačica posle zločina bila umotana u tepih, utvrđeno je da su je napadači ipak stavili u jorgan - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

- Da je Marjanović učestvovao u ubistvu supruge, utvrđeno je na osnovu DNK tragova, kao i tragova blata pronađenog na njegovim pantalonama, koje se poklapa s onim s lica mesta. On je, kako se pretpostavlja, pao i na prethodnim poligrafskim testiranjima, ali se to krilo od očiju javnosti da bi policajci nastavili nesmetano da rade i prikupljaju dokaze - dodaje naš sagovornik.

Potraga za saučesnicima

Hapšenjem Marjanovića slučaj i dalje nije u potpunosti razrešen, a policija traga za njegovim saučesnicima jer on, kako se sumnja, nije mogao sam da izvrši zločin i ukloni tragove.

Stigao paket s garderobom

Zoran Marjanović je u pritvoru već 10 dana, a u Okružnom zatvoru, osim petorice branilaca koje je angažovao, posetili su ga otac Vladimir i brat Miloš. Posetu je najavila i Zoranova devojka Zorica, koja je na društvenim mrežama osnovala grupu za podršku Marjanoviću. - Zoran je dobio paket sa garderobom i cigaretama - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Kako saznaje Srpski telegraf, inspektori su u sredu ponovo upali u kuću porodice Marjanović u potrazi za novim dokazima.

- Pretresena je cela kuća, policajci su uzimali otiske i druge tragove. Takođe su u istrazi koja se vodi protiv Zorana veštačena kada u kupatilu u kojem su, kako se sumnja, varikinom uklonjeni tragovi s tela mrtve pevačice. Na veštačenju je takođe bio i jedan plastični lavor nađen u Zoranovoj kući - priča izvor iz istrage.

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'