AKTUELNO

Aleksandra P. (26), iz Požarevca, uhapšena je nakon što je svog sugrađanina Miloša B. (30) više puta nože ubola u grudi i trbuh i nanela mu teške povrede, opasne po život.

Miloš B. se, kako pišu beogradski mediji, u požarevačkoj Ulici Bratstva i jedinstva sukobio sa Aleksandrom P. njenim prijateljima S.J. (23) i M.G. (29), kao i sa maloletnicama M.M. i K.B.

- Došlo je de žestoke svađe, nakon čega je petoro mladića i devojaka, iz još nepoznatih razloga, nasrnulo, na Miloša B. Međutim, on im se suprostavio i došlo je do tuče – navodi izvor iz policije.

U jednom trenutku, Aleksandra P. se mašila noža i njime nekoliko puta ubola Miloša B. u grudi i trbuh, nakon čega je on, obliven krvlju, pao na pločnik, zapomažući iz sveg glasa.

Pročitajte još: IMALA JE OPEKOTINE PO GLAVI, IZDAHNULA JE U STRAHOVITIM MUKAMA: Jezivi detalji samoubistva u Borči

Vrisku Miloša B. su čuli stanari, koji su odmah pozvali policiju, nakon čega su se akteri tuče razbežali. Sa organima reda, na lice mesta stigli su i lekari, koji su konstatovali da mladić ima teške povrede, opasne po život, zboog čega je odmah prebačen i zbrinut u požarevečakoj bolnici.

Ubrzo, policija je idetifikovala Aleksandru P. kao napadača, posle čega je ona privedena i podneta joj je prijava zbog ubistva u pokušaju. Nakon saslušanja, njoj je određen i pritvor do 30 mdana, dok su ostali učesnici u tuči pšušteni da se brane sa slobode.

Lekari su uspeli da stabiluzuju stanje Miloša B. ali se njegovo stanje prati. Uzroci koji su doveli do ovog događaja se ispituju.

#Devojka

#Nož

#Policija

#mladić

'