AKTUELNO

U požaru koji se desio juče oko osam sati u kući na obodu sela Vajska izgorelo je troje dece - Nikolina (4), Nikola (2) i Isidora (6 meseci) naočigled roditelja Marije i Zorana Ramadana.

Kako su ispričalo meštani, kuća je izgorela kao šibica, dok je majka Marija bila u dvorištu svega tridesetak metara dalje. Odmah je neko od komšija pozvao vatrogasce, dok je majka bespomoćno gledala kako se vatra sve više širi duž kuće.

Otac mališana Zoran Ramadan, u trenutku kad je požar zahvatio kuću, bio je na poslu, sa koga je dojurio čim su mu javili da kuća gori. Shvativši da su deca ostala zarobljna, zajedno sa suprugom je pokušao da uđe kroz prozor da bi ih spasili, ali dim je bio toliko jak da nisu mogli ni prići.

STRAŠNА TRAGEDIJA U BAČU: IZGORELO TROJE DECE! U požaru koji je progutao porodičnu kuću STRADALI MALIŠANI OD JEDNE DO ČETIRI GODINE!

Na lice mesta ubrzo su došli vatrogasci, ali je nažalost vatra progutala celu unutrašnjost gde su bila deca.

- Molim boga da me odmah uzme, jer je moj život uništen. Šta ću sad bez mojih anđela, jedino sam se njima radovala i mnogo su me voleli - jaukala je od bola baka.

Kako kažu komšije radi se o jednoj siromašnoj porodici, ali veoma složnoj i pristojnoj. Pre godinu dana su se doselili u kraj i u toj kući bili su podstanari.

Majka poginulih mališana nije imala posao, samo je otac radio kod preduzetnika u selu, i svi su ga hvalili jer je bio veoma uzoran otac. Svi za njih imaju reči hvale, a za decu kažu da su bila uvek uredna.

#Požar

#Tragedija

#deca

'