AKTUELNO

Glumica Ivana Panzalović (30) koja je prekjuče izašla iz bolnice, pošto ju je 7. septembra ranio verenik, plastični hirurg Srđan Cvetanović (59), koji se potom ubio, planira da u tajnosti poseti Srđanov grob.

Glumica se poverila prijateljima da namerava da uskoro ode na Centralno groblje, gde je Cvetanović sahranjen u utorak, ali da to želi da uradi bez pompe.

- Ivana se fizički oporavlja i njeno zdravstveno stanje u tom smislu je u redu. Međutim, ona se psihički oseća loše i trebaće joj vreme da se oporavi. Prolazi kroz težak period i svakodnevno joj se vraćaju slike nemilog događaja. Teško joj je što je Srđan sebi oduzeo život i to na takav način i pre njom. Zbog toga želi da ode na njegov grob i da mu tamo kaže da mu sve oprašta i da joj je žao. Veruje da će to biti veliko olakšanje za nju samu, ali i da će Srđan tada moći da počiva u miru - navodi dobro obavešten izvor.

Foto: Facebook

Glumica je veoma potresena zbog tragedije da trenutno nema snage da ode u stan u Ulici Koste Racina na Dedinju, u kojem se desila tragedija.

#Groblje

#glumica

#hirurg

'