AKTUELNO

Za sada Jagodinom kruže dve verzije o mogućem motivu za ubistvo Nemanje Stojanovića.

Mladi advokat Nemanja Stojanović (26) iz Jagodine, u kog su ispaljena četiri hica rano jutros ispred zgrade u kojoj je živeo, ubijen je najverovatnije u profesionalnoj sačekuši.

Za sada Jagodinom kruže dve verzije o mogućem motivu za ubistvo mladog advokata.

Kao prvi motiv spominje se da je ubistvo Nemanje zapravo poruka njegovom ocu, poznatom jagodinskom advokatu Mikiju Stojanoviću, a kao drugi motiv navodi se da je u pitanju pomešana meta i da je Nemanja Stojanović zapravo slučajno ubijen, jer navodno u istoj zgradi živi i neki kriminalac, koji isto kao i ubijeni Nemanja vozi audi.

O pucnjavi ispred zgrade policiju je obavestio jedan od stanara.

Portparol Višeg javnog tužilaštva u Jagodini Nenad Necić rekao je da su u Stojanovića ispaljena četiri hica iz pištolja jutros u 2.45 sati.

Nemanja inače potiče iz advokatske porodice. Sin je poznatog advokata Mikija Stojanovića. Nemanja je, kako se može videti na njegovom Fejsbuk profilu, Pravni fakultet završio u Kragujevcu

Foto: Facebook

Karijeru je počeo da gradi pre godinu dana u rodnoj Jagodini. Rodbina, prijatelji i klijenti su šokirani informacijom da je jedan mladi život na ovaj način ugašen. Svi za njega imaju reči hvale.

U Jagodini su sva suđenja koja su bila zakazana za danas odložena. Tačno u podne su svi advokati ispred zgrade suda održali protest sa zahtevom da se ubica što pre nađe.

Pink.rs

#Advokat

#Jagodina

#Ubistvo

'