AKTUELNO

Mladić V. N, star 16 godina nestao je danas popodne u kanalu Dunav - Tisa - Dunav kod mesta Zmajevo u blizini Vrbasa.

Ronioci Žandarmerije su, posle više od dva sata potrage, iz Jegričke, kanala Dunav-Tisa-Dunav u Zmajevu kod Vrbasa, izvadili beživotno telo šesnaestogodišnjeg Branimira Nikolića, iz tog mesta.

Pročitajte još: TRAGEDIJA U NIŠU: Muškarac preminuo na aerodromu 'Konstantin Veliki'

Dečak, inače učenik vrbaske Srednje škole „4. juli“, u Jegričkoj je nestao nešto pre 16 časova, a ronioci su oko 18 časova, pronašli njegovo telo.

Tinejdžer je nekoliko trenutaka pre nego što će se utopiti, biciklom došao do Jegričke, da se okupa i osveži. Odmah je, onako vruć, kako saznajemo, sočio u vodu, i više nije isplivao. Kupači na obali su, videvši šta se dešava, odmah obavestili Branimirovog oca, a zatim su alarmirali i policiju.

Majci pozlilo, intervenisala hitna pomoć!

Dečakovoj majci je pozlilo, te je morala da interveniše hitna pomoć. Medicinska ekipa joj je dala infuziju i injekciju za smirenje.

Na mesto strašne tragedije, koja je porodicu Nikolić zavila u crno, jer su ostali bez najstarijeg od sedmoro dece, koliko ih imaju, odmah su došli roditelji, nadaući se da je njihov Brana, ipak, živ, i da se nije dogodilo ono najgore.

- Biciklom je sa još nekoliko drugara došao do kanala, a prethodno je sa ocem radio na bubnjari, čistili su psulj – ispričao je jedan od dečakovih poznanika. – Bio je izuzetno vredan i dobar mladić, često je radio sa ocem i pomagao u kući.

Porodica šesnaestogodišnjaka, inače, živi u skromnoj kući, udaljenoj od mesta nesreće, oko kilometar. Branimir je, kažu oni koji su ga poznavali, bio dobar plivač, ali je juče u vodu ušao, a da se prethodno nije pokvasio, te se pretpostavlja da mu je zbog toga puklo srce. Telo nesrećnog dečaka je odneto u Institut za sudsku medicinu, gde će se utvrditi tačan uzrok smrti.

#Nestanak

#Reka

#mladić

'