AKTUELNO

Sukobi između turista u Laganasu na Zakintosu privukli su veliku pažnju svetskih medija. Pre nekoliko dana, a nakon ubistva Amerikanca Bakari Hendersona (22), dogodio se još jedan nesrećni incident

Naime, grupa Srba se sukobila sa dvojicom Švajcaraca. Jedan je prebačen u bolnicu gde je hospitalizovan, dok je drugi imao samo manje povrede po rukama.

Ovaj incident je privukao veliku pažnju tamošnjih ugostitelja koji veruju da netrpeljivost između Srba i Britanaca ili Amerikanaca mora da prestane.

POTRESNI ISKAZI OSUMNJIČENIH ZA SMRT NA ZAKINTOSU: Izvinjavamo se porodici nastradalog, ali mi NISMO UBICE

Smatraju da ako se nastave tuče mladih koji su pod dejstvom alkohola, ko zna šta bi sledeće moglo da se desi, prenosi ermisnews.gr.

Da podsetimo, srpski državljani osumnjičeni za prebijanje na smrt američkog turiste Bakari Hendersona na grčkom ostrvu Zakintos 6. jula, još nisu primili rešenja o zadržavanju niti o određivanju pritvora, rekla je Tanjugu branilac dvojice osumnjičenih Miloša Ilića i Dušana Rankovića advokat Zora Dobričanin Nikodinović.

Ambasada u Atini nema informaciju o novoj tuči na Zakintosu

Konuzualrna služba ambasade Srbije u Atini za sada nema informaciju da je došlo do još jedne tuče na Zakintosu između grupe Srba i dvojice Švajcaraca, rečeno je u Ambasadi.

#Srbija

#Zakintos

#tuča

#Švajcarska

'