AKTUELNO

Kako je izjavio, drogirao je sina lekovima za smirenje, zadavio ga, a onda došao ispred Centra za socijalni rad i izbo ženu na smrt.

Marko Nikolić (43) koji je prekjuče zadavio sina, a potom izbo ženu i povredio još dvoje prolaznika priznao je da je pre zločina dete drogirao lekovima za smirenje na banjičkom groblju.

Kako je utvrđeno u istrazi, Nikolič je pre stravičnog zločina sina odveo na banjičko groblje i tamo ga u automobilu najpre drogirao lekovima, onda ga davio, pa se dovezao do opštine Rakovica gde je hladnokrvno ubio nesrećnu Maju.

Foto: Pink.rs

Očevici koji su bili prisutni kada se dogodio krvavi pir objasnili su da je iz kola izneo dete bez svesti.

Kada je Maja Đorđević videla u kakvom stanju je mališan, pokušala je da ga otme iz ruku poludelog oca koji je u tom trenutku uhvatio sina za vrat i svom snagom ga bacio o pločnik.

- Marko je nakon toga zgrabio nož koji je nosio u džepu bermuda i počeo krvnički da ubada ženu u vrat. Ona je vrištala i dozivala pomoć. UIspela je nekako da se otrgne iz ruku monstruma, ali je ubrzo pala i iskrvarila - rekao je Informerov izvor iz istrage.

Foto: Pink.rs

Jedan slučajan prolaznika, radnici Centra za socijani rad Vojkan T. i Danijela M. videli su šta se događa i pokušali da pomognu nesrećnoj ženi i njenom detetu, ali je ubica nožem nasrnuo i na njih.

- Socijalnoj radnici je odsekao prst, a njenom kolegi je sečivom odsekao deo obraza. Istovremeno, prolazniku je naneo više posekotina po šakama i rukama. U tom trenutku pukom srećom su naišla dvojica komunalnih policajaca koji su skočili na njega i savladali ga - kaže sagovornik.

Foto: Pink.rs

#Rakovica

#Tragedija

#Ubistvo

'