AKTUELNO

Zbog ozbiljnih povreda mladić iz Lefkade hitno prebačen iz Atine u Beograd.

Nekoliko dana posle ubistva američkog državljanina Bakrija Hendersona (22) na Zakintosu, stiže nova vest o tuči srpskih turista na letovanju. Ovog puta reč je o sukobu dve grupe srpskih državljana u Nidriju, na Lefkadi.

Grupa Novosađana pretukla je mladića iz Beograda, L. T. (18), nanela mu ozbiljne povrede, zbog kojih je mladić letom prebačen iz Atine za Beograd.

Trenutno je smešten na VMA, gde će biti operisan.

FRKA ZBOG DEVOJKE

Foto: Tanjug

- Vraćali smo se iz kluba, moja drugarica je od grupe koja nam je išla u susret zatražila upaljač. Jedan momak iz Novog Sada je to shvatio kao povod za flert, ne znajući da iza nas ide dečko od te drugarice. Sustigao nas je i zagrlio svoju devojku, ne ulazeću ni u kakvu raspravu sa Novosađaninom.

- Međutim, on je to shvatio kao provociranje i rekao mu "šta se k*rčiš? U tom momentu ga je grupa od četiri momka od 25 godina oborila na pod i šutirala po telu. On se pokrio rukama, tako da je prošao bez povreda glave, ali mu je leva ruka potpuno smrskana i ima otvorene rane na kolenima - priča za Telegraf.rs njegova drugarica koja je bila očevidac događaja.

Mladić je kasnije prebačen u bolnicu "Lefkas" gde je pregledima utvrđeno da nema potres mozga. Sinoć oko 18 časova je sa Lefkade prebačen u Atinu, odakle je organizovanim letom stigao u Beograd.

#Grčka

#Novi Sad

'