AKTUELNO

Bračni par je napustio Srbiju, i živeo je u Nemačkoj.

Natalija Ćirić Radin (34) poginula je pod nerazjašnjenim okolnostima nakon skoka sa trećeg sprata u nemačkom gradu Majncu dok je u istoj sobi bio njen suprug, inače njen bivši učenik iz srednje škole M. R. (22).

Tragični skok u smrt ove mlade žene koja je poreklom iz Petrovca na Mlavi dogodio se 7. juna. Šta je prouzrokovalo ovu tragediju, prema priči majke, misterija je za njene najbliže u Srbiji.

Foto: Beta, Tanjug, Youtube printscreen

- Ja sam najnesrećnija majka, koja je izgubila ćerku pod nerazjašnjenim okolnostima. Njena nesreća je počela onda kada je prihvatila udvaranje svog učenika. Distancirala se od svih nas, napustila posao u školi, učila nemački jezik i otišla u Nemačku kod njega koji se tamo stacionirao u novembru prošle godine - u suzama se priseća Zlatica.

Majka ne krije da je sa ćekom bila u lošim odnosima, kao ni to da o njoj nije imala nikakve informacije.

- Rekli su nam da je pet dana ranije Natalija skočila sa trećeg sprata iz stana u kojem je živela sa njim, a koji je u momentu njenog skoka bio prisutan i nije je sprečio u tome. On je navodno ispitan i podvrgnut poligrafskom ispitivanju, koje je prošao - priča Zlatica.

#Nemačka

#Samoubistvo

#Srbija

'