AKTUELNO

Nikola Tadić (26) pobesneo jer mu je Radovan Adamović (43) uznemiravao sestru, pa mu je šakama smrskao lobanju. Pokušao je potom da pobegne u Crnu Goru, ali je uhvaćen

Nikola je napao Radovana u dvorištu njegove kuće na Ubu i brutalno ga pretukao, a zatim je skovao plan kako da pobegne iz zemlje.

Foto: Printscreen Youtube/Tanjug/Beta

Povređeni je sa teškim telesnim povredama primnjen na Urgentni centar, gde je preminuo nekoliko minuta nakon prijema.

Stravičan zločin se odigrao u Ulici Ive Lole Ribara u Ubu, u dvorištu jedne porodične kuće gde je Radovan radio kao domar. Kako Informer saznaje od izvora iz istrage, očevidaca nije bilo.

- Adamović je nedavno raskinuo sa devojkom, koja je najbolja drugarica Nikoline rođene sestre. On je upravo Nikolinu sestru krivio za raskid sa devojkom, bio je ubeđen da je "kumovala" tome i zbog toga joj je u više navrata pretio i uznemiravao je telefonom. Ona se požalila bratu Nikoli, koji je otišao da se obračuna sa Radovanom. Nikola i Radovan su se najpre posvađali, a Tadić ga je potom više puta udario pesnicom u glavu - navodi izvor Informera.

Teško povređeni Radovan je preminuo na putu od Uba do valjevske bolnice. U Urgentnom centru rekli su nam da je primljen bez vitalnih funkcija i da je imao tešku traumu glave.

Kako saznaje Informer, Tadić je nakon zločina najpre popio piće u kafiću u centru Uba, a zatim zajedno sa zetom Vladanom Jovanovićem pokušao da pobegne u Crnu Goru, gde je godinama radio.

Međutim, uhapšen je iste večeri, oko 23 sata, na graničnom prelazu Gostun. Odatle je sproveden u valjevsku policiju, gde mu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden tužiocu.

#Policija

#Ub

#Ubistvo

'