Info
ZABAVAAKTUELNO
ljubav_i_novac

hronika

UB ne pamti ovakvu TRAGEDIJU: Šakama SMRSKAO LOBANJU poznaniku jer mu je uznemiravao sestru!


Nikola Tadić (26) pobesneo jer mu je Radovan Adamović (43) uznemiravao sestru, pa mu je šakama smrskao lobanju. Pokušao je potom da pobegne u Crnu Goru, ali je uhvaćen


Nikola je napao Radovana u dvorištu njegove kuće na Ubu i brutalno ga pretukao, a zatim je skovao plan kako da pobegne iz zemlje.

Autor: Printscreen Youtube/Tanjug/Beta


Povređeni je sa teškim telesnim povredama primnjen na Urgentni centar, gde je preminuo nekoliko minuta nakon prijema.

Stravičan zločin se odigrao u Ulici Ive Lole Ribara u Ubu, u dvorištu jedne porodične kuće gde je Radovan radio kao domar. Kako Informer saznaje od izvora iz istrage, očevidaca nije bilo.

- Adamović je nedavno raskinuo sa devojkom, koja je najbolja drugarica Nikoline rođene sestre. On je upravo Nikolinu sestru krivio za raskid sa devojkom, bio je ubeđen da je "kumovala" tome i zbog toga joj je u više navrata pretio i uznemiravao je telefonom. Ona se požalila bratu Nikoli, koji je otišao da se obračuna sa Radovanom. Nikola i Radovan su se najpre posvađali, a Tadić ga je potom više puta udario pesnicom u glavu - navodi izvor Informera. 

Teško povređeni Radovan je preminuo na putu od Uba do valjevske bolnice. U Urgentnom centru rekli su nam da je primljen bez vitalnih funkcija i da je imao tešku traumu glave.

Kako saznaje Informer, Tadić je nakon zločina najpre popio piće u kafiću u centru Uba, a zatim zajedno sa zetom Vladanom Jovanovićem pokušao da pobegne u Crnu Goru, gde je godinama radio. 

Međutim, uhapšen je iste večeri, oko 23 sata, na graničnom prelazu Gostun. Odatle je sproveden u valjevsku policiju, gde mu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden tužiocu.

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0


povezane vesti