AKTUELNO

Navijači Partizana su se sukobili sa policijom kada su na Autokomandi pristalice crno-belih htele da do stadiona dođu ulicom Ljutice Bogdana.

Tri policajca danas su lakše povređena u incidentu u blizini stadiona Rajko Mitić uoči večerašnjeg derbija između Partizana i Crvene zvezde, kada ih je kamenicama gađala grupa navijača.

Navijači Partizana su se sukobili sa policijom kada su na Autokomandi pristalice crno-belih htele da do stadiona dođu ulicom Ljutice Bogdana, trasom kojom dolaze navijači Zvezde, što je policija sprečila. Policija je međutim uspela da smiri situaciju.

iz MUP-a je saopšteno da nije bilo većih incidenata i tuča najvijača uoči večerašnjeg debrija Partizana i Crvene zvezde na FK stadionu Rajko Mitić. Zbog održavanja derbija, okolinu stadiona obezbeđuje veliki broj pripadnika policije.

U beogradskom Taksiju je rečeno da su od Autokomande pa sve do Crnotravske jako velike gužve u saobraćaju, dok se od Slavije do stadiona Rajko Mitić povremeno zatvaraju za saobraćaj sve ulice uključujući i Ljutice Bogdana.

#Crvena Zvezda

#FC Partizan

#Policija

#Povređeni

#Utakmica

'