AKTUELNO

Novopazarac M. K. podlegao je povredama koje je zadobio u tuči sa taksistom Vojislavom A.

Nezvanično, do sukoba između taksiste i mušterije, a kako je Vojislav A. ispričao policiji, je došlo zbog toga što Muriz nije hteo da plati vožnju.

– Prema rečima taksiste, njih dvojica su te večeri zajedno popili nekoliko pića, a posle vožnje Muriz je odbio da plati račun. Zaustavili su se na jednoj pumpi, verbalno sukobili, nakon čega je Vojislav udario Muriza, ovaj je pao i glavom udario u asfalt – rekao je izvor iz istrage.

Koraću je pomoć ukazana u novopazarskoj bolnici, a kako je imao krvarenje u mozgu prebačen je u kragujevački Klinički centar gde su mu se lekari nekoliko dana borili za život.

Taksisti je određen tridesetodnevni pritvor zbog sumnje da je počinio krivično delo nanošenje telesnih povreda, ali će nakon što je M.K. podlegao povredama, to delo biti prekvalifikovano kao nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnih ishodom.

Krivična prijava podneta je i protiv Igora N, vlasnika taksi vozila kojim je upravljao Vojislav A, zbog neovlašćenog obavljanja delatnosti. Naime, on nema registrovanu taksi firmu, obično vozilo je oblepio taksi oznakama i angažovao Vojislava A. kako bi obavljao taksi prevoz.

#Muškarac

#Nesreća

#Novi Pazar

'