AKTUELNO

Kako navodi suprug napastvovane žene, doktor je noću šamarao pacijente, a ženu je skinuo golu i vatao je svuda po telu.

Aleksandar Jojić(31) iz Beograda tvrdi da je njegovu ženu V.Đ.(26) seksualno zlostavljao tehničar na psihijatriji Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju.

Kako kaže, bolničar sa neurologije je oko 3.30 časova, u noći između 20. i 21. marta, popeo se sprat iznad, na psihijatrijsko odeljenje.

- Već 21. marta ujutro me je zvala supruga koja je zadržana na bolničkom lečenju zbog postporođajne psihoze. Rekla mi je da je u pola noći došao lekar iz Niša i zatražio da se testiraju. Tako im se predstavio. Bilo mi je sumnjivo i rekao sam joj da ispriča doktorima šta se desilo te noći. Čim je to učinila pokrenuta je istraga - rekao je on.

Prema rečima njegove supruge, bolničar je maltretirao sve pacijente na odeljenje, a nju je skinuo golu i terao je da mu sedi u krilu.

- Kada je došao na odeljenje postrojio je sve pacijente u hodnik, lupao im šamare, polivao kafu po glavama, terao ih da drže ruke na stolu i udarao ih. Moju suprugu je naterao da se skroz skine i da mu sedi u krilu. Zatim ju je odveo u neku sobu i pipao je svuda po telu. Sve mi je do detalaj ispričala - užasnuto priča Jojić.

V.Đ. nije mogla da ostane u bolnici, te ju je suprug odveo kući i trenutno je na dnevnom lečenju.

#Bolnica

#Prokuplje

#Silovanje

'