AKTUELNO

Dečak se probudio u toku noći i krenuo da traži majku po stanu.

Sedmogodišnji dečak iz Niša pao je noćas oko 4 časa iza ponoći sa trećeg sprata zgrade u Gornjomatejevačkoj ulici u Nišu, sa visine od oko devet metara, i samo čudom ostao teže nepovređen.

U niškoj policiji kažu da im je iz Kliničkog centra u Nišu prijavljeno oko 4 i 40 časova da je primljen dečak koji je pao sa trećeg sprata zgrade i da je o slučaju obavešteno Više javno tužilaštvo u Nišu.

Kako nezvanično saznajemo, dečak se probudio u toku noći i krenuo je da traži majku po stanu, koja se u to vreme tuširala u kupatilu. Budući da nije imao ključ od vrata, pokušao je da preskoči sa terase na terasu pa je tako došlo do pada sa trećeg sprata zgrade. Na sreću, pao je na travnatu površinu ispred zgrade. U Kliničkom centru u Nišu kažu da dečak nije teže povređen već da ima samo nagnječenja i kontuzije i da je zadržan zbog opservacije.

Dečak je zadobio samo nagnječenja i kontuzije. Urađena je diijagnostika i on je zadržan zbog opservacije. Očekuje se da nakon nekoliko dana bude pušten na kućno lečenje, kažu u KC Niš.

#Niš

'