separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

Otmičar dede Jelene Đoković osuđen na 10 GODINA ZATVORA: VEZAO GA ZA BANDERU, PA TRAŽIO MILION EVRA OTKUPA OD PORODICE!


Valjevski sud osudio je Branislava Matića i oslobodio optužbi Dragana Jerinića za otmicu Milosava Radisavljevića. Tražio je milion evra za otkup, a ideju dobio dok je u zatvoru gledao TV emisiju.


Branislav Matić (37) osuđen je pravosnažno na 10 godina zatvora zbog toga što je u julu prošle godine u Ljigu oteo Milosava Radisavljevića (81), dedu Jelene Đoković, supruge Novaka Đokovića.

Autor: Glas Zapadne Srbije/Andrijana Srecković

Kako je dokazano, Matić je pre otmice odabrao mesto na koje je odveo otetog starca, u nameri da od njegove porodice iznudi dva miliona evra, jer je znao ko je njegova unuka.

Kobne noći je provalio u kuću nesrećenog čoveka, tako što je isekao komarnik na prozoru ostave, ušao u kuću i Jeleninog dedu, koji je spavao, uhvatio za ruke, a pošto je nesrećni čovek pokušao da se odbrani, bacio mu prekrivač na glavu i stavio mu jednu lisicu na ruku, a drugu vezao za svoju.

Radisavljević je pronađen u kukuruzištu vezan lisicima za betonsku banderu odakle je dozivao u pomoć, a pronašaoi ga je direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić.

Otmičar je tražio milion evra za otkup, a ideju da otme dedu Đokovićeve supruge dobio je tokom izdržavanja prethodne kazne od pet godina zatvora zbog razbojništva.

Autor: Tanjug

Matić je u zatvoru gledao jednu emisiju u kojoj je gostovala Jelena Đoković i koja je, između ostalog, pričala o svom dedi.

Radosavljević je ispričao policiji da su u njegovu kuću ušla dvojica maskiranih razbojnika koji su mu iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i mobilni telefon, a zatim ga izveli iz kuće i vezali za dalekovod koji se nalazi u blizini.

Matić je od ranije poznat istražnim organima, a osuđivan je na ukupno 14 godina zatvora zbog razbojništva, teških krađa i nedozovljenog posedovanja oružja.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti