separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

POLICIJA SATIMA DRŽALA POD BLOKADOM PRILASKE KAMENICI: Amidžić sedeo u kafiću sa prijateljima, a kada je izašao ZAČULI SU SE PUCNJI


Novosadski biznismen Dragan Amidžić (55) ubijen je sinoć oko 20.45 časova ispred jednog restorana u Sremskoj Kamenici.


Amidžić je izrešetan u klasičnoj sačekuši na parkingu ispred lokala. Prema još nepotvrđenim informacijama, Amidžić je u lokalu bio sa prijateljima i kada je izlazio, napolju ga je sačekao za sada nepoznati muškarac i pucao u njega iz pištolja.

Kako je medijima rečeno u novosadskoj Službi Hitne pomoći, njihova ekipa lekara intervenisala je po pozivu policije u Ulici Vojvode Putnika ispred jednog lokala gde su zatekli čoveka koji nije davao znakove života.

- Nažalost, naša lekarska ekipa mogla je samo da konstatuje smrt, a naši lekari su konstatovali da je ubijen iz vatrenog oružja – kratko je rečeno u službi Hitne pomoći.

Autor: Printscreen YouTube/www021rs

Prema rečima očevidaca, pucnjavi je prethodila strašna buka.

Policija je do kasno u noć obavljala uviđaj na mestu zločina i držala pod blokadom sve prilaze Sremskoj Kamenici.

Podsetimo, Amidžić je poznat novosadskoj javnosti po raznim ispadima i bahatom ponašanju kao što su akrobatske vožnje avionom "galeb" nad Dunavom, a pamti se i njegov verbalni napad na bivšeg gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića. Bio je vlasnik benzinskih pumpi, ugostiteljskih objekata, skupih automobila…

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti