separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

ISTRAGA OTKRIVA MOTIV MASAKRA U JABUKOVCU - Ubio četvoro ljudi jer je mislio da kriju ĆUP PUN ZLATA?!


Damir, brat Davora Pernića, četvorostrukog ubice iz Jabukovca, svedočio je juče da je njegov brat 'iz hobija tragao za zlatom', baš kao i ubijeni Kazimirović, pa bi seoske priče o 'zlatnom ćupu' koji je ubijeni našao mogle biti motiv pljačke i masakra!


Kako beogradski mediji saznaju od izvora upoznatog sa istragom četvorostrukog ubistva, Damir je kod tužioca rekao i da mu je brat rekao da je "sa Majom Bađukić u tajnoj vezi".

Pernić, koji je bio prvi od najmanje četiri planirana svedoka, o vezi svog brata i Maje Bađukić, koju je Davor optužio da mu je saučesnica, nije mogao ništa više da kaže.

Autor: Printscreen Facebook/Davor Pernic, Printscreen Facebook

- Ništa drugo nije znao o toj njihovoj navodnoj vezi. Svedočio je da zna za neke veze, čak je naveo ime jedne devojke sa kojom je Davor bio. Brat je naveo da o samom zločinu na salašu u zaseoku Velja Vratna i ubistvu Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane Jozeljić (53) takođe ništa ne zna - rekao je izvor blizak istrazi, a prenose mediji.

Ono što je, međutim, zanimljivo u svedočenju Damira Pernića jeste da je naveo da je njegov brat imao detektor metala i da je tragao za zlatom.

- Davor je tragao za zlatom. To mu je navodno bio hobi, ispričao je brat. Zbog toga je nabavio i detektor metala. U tom hobiju društvo mu je najčešće pravio najbolji drug, mladić iz Jabukovca - rekls je, kao navde mediji, osoba bliska istrazi.

Autor: TvPink Printscreen, Printscreen Instagram

- Ukoliko je Davor tragao za zlatom, skoro nemoguće je da nije čuo priče koje su kružile selom da je Raja navodno našao ćup zlata. A to može navesti na mogući motiv zločina. Ipak, i to će se proveriti, kao i njegova tvrdnja da je sve uradio po nagovoru mlade žene, za koju je naveo da mu je saučesnica - navodi se u medijima koji su preneli izvaju sagovornika bliskom istrazi.

Svedoci se nisu odazvali

Iako je bilo najavljeno da juče budu saslušana četvorica Davorovih drugara iz Jabukovca i iznesu svoja saznanja o osumnjičenom za masakr na salašu Kazimirovića i njegovoj navodnoj vezi sa Majom Bađukić, nijedan od njih se nije odazvao.

Ti mladići će kasnije dati iskaze, a očekuje se da pored tužilaštva, brojne svedoke predlože i branioce i Davora Pernića i Maje Bađukić, koji bi trebalo da rasvetle da li su, i ako jesu, u kom kontekstu poznavali Kazimiroviće, kao i kakav je bio odnos između njih dvoje.

Osumnjičeni Pernić ni u jednom momentu nije do sada naveo da je čuo priču da je Raja Kazimirović našao ćup sa zlatom, i da je motiv zločina upravo to, već je "krivicu bacao" prvo na navodnu bolest Maje Bađukić, kojoj je "hteo da novčano pomogne u lečenju", da bi kasnije taj stav promenio i optužio je da je sve uradio po njenom nagovoru.

Autor: TvPink Printscreen, Privatna Arhiva

Sve te tvrdnje se proveravaju, kao i oružje koje je bilo zakopano na imanju njegovog oca Slaviše. Još nije poznato da li na njemu ima bioloških tragova osumnjičene Maje, koju je za učešče u četvorostrukom ubistvu, podsetimo, optužio upravo Pernić. Njih dvoje su jedno vreme bili u vezi, što je priznala i Bađukićeva, koja je istovremeno rekla i da ju je Pernić progonio.

Pernić je, na drugom saslušanju, tvrdio da je Maja u žrtve pucala iz malokalibarske puške, dok je prvobitno ispričao da je na imanje Kazimirovića došao sam. Veštači se i njihova komunikacija putem bolnih telefona.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti