AKTUELNO

Otac ubijenog tinejdžera iz Novog Kneževca tvrdi da ne zna ko su uhapšena braća osumnjičena za zločin, kao ni to šta je mogao da bude motiv ovog zverskog ubistva.

Braća Miloš (19) i Jovan D. (18), kao i dvojica maloletnika starih 16 i 15 godina uhapšeni su zbog sumnje da su 17. septembra ubili od batina Martina Barnu (17) u Novom Kneževcu kod Kikinde.

Kako se saznaje, leš nesrećnog tinejdžera pronađen je sutradan u parku, a nakon obdukcije, koja je potvrdila da je preminuo od posledica batinanja, policija je identifikovala i uhapsila osumnjičene. Njima je posle saslušanja određen pritvor.

Strašna vest o smrti sina Martina, njegovog oca Ištvana Barnu, dočekala je u Mađarskoj, gde inače radi.

- Umesto da uskoro, 12. novembra proslavljamo njegov 18. rođendan, Martina smo sahranili u petak. Da se nešto strašno dogodilo, obavestila me je moja starija sestra Timea, ali je veza bila loša. Seo sam u auto i iz Mađarske pohitao za Novi Kneževac. Čim sam prešao granicu, pozvao sam je telefonom. Samo sam je pitao: "Da li je ono najgore?". Odgovorila mi je potvrdno - ispričao je u suzama očajan Ištvan.

On je dodao da ne zna o su mladići osumnjičeni za ubistvo.

- Ne znam ko su napadači i i zašto su pretukli Martina. Čuo sam su se oni skoro pa živeli na ulici. Očekujem da budu adekvatno kažnjeni - rekao je za Kurir otac ubijenog tinejdžera.

#Smrt

#tuča

'