AKTUELNO

Nemet Nandor, deda ubijenog mladića, kaže da je njegov unuk i ranije bio žrtva privedenih mladića.

Martin Barna (17) iz Novog Kneževca koji je, kako se sumnja, preminuo nakon što su ga brutalno pretukla četvorica mladića i ranije je bio žrtva vršnjačkog nasilja, i to istih mladića koji su privedeni zbog sumnje da su počinili ovaj stravičan zločin. Deda ubijenog mladića kaže da su osumnjičeni i pre mesec dana brutalno pretukli njegovog unuka.

Martinovo telo pronađeno je u parku u Novom Kneževcu 18. septembra ove godine, bez vidljivih povreda. Međutim, nakon obdukcije utvrđeno je da je smrt nastupila nasilno, te da je mladiću od udarca u stomak pukla jetra.

Foto: Privatna arhiva

Zbog sumnje da su Martinu zadali smrtonosne udarce, ubrzo su uhapšeni M. D. (19), J. D. (18), kao i dvojica maloletnika, koji su, prema navodima medija, u krvnom srodstvu. Naime, privedena su tri rođena brata i njihov brat od strica.

Naime, sumnja se da su privedeni mladići nakon kraće rasprave šutirali Martina rukama i nogama, usled čega je zadobio smrtonosne povrede.

Nemet Nandor, deda ubijenog mladića, kaže da je njegov unuk i ranije bio žrtva privedenih mladića.

- Pre nego što se to desilo, prethodno veče, isto su ga tukli i maltretirali, a i pre mesec dana. Onda su ga pretukli totalno da je stigao u bolnicu, onda su ga i šili u bolnici - rekao je deda nastradalog mladića.

On kaže da su policiju obavestili kada su mu razbili glavu, odnosno kada su mu rascepali uvo.

Foto: Tanjug

- Došla je policija i napisala zapisnik da moj unuk nije kriv uopšte, nego su oni krivi, i ništa drugo - kaže deda .

Ovaj monstruozan čin šokirao je čitavu Srbiju i izazvao je buru komentara korisnika društvenih mreža koji izražavaju najdublje saučešće Martinovoj porodici, ali i najoštrije osuđuju zločin.

Pročitajte još: 'POČIVAJ U MIRU, NEKA TE ANĐELI ČUVAJU' Prijatelji se opraštaju od mladića iz Novog Kneževca koga su drugovi TUKLI DO SMRTI

#Deda

#Ubistvo

'