AKTUELNO

Obdukcija tela Jovana Radojčevića (53), kojeg je komšija Rade Rutalj (55) brutalno ubio na dan kada je od njega izgubio spor oko međe, pokazala je da je nesrećni čovek izboden čak 15 puta.

Zločin se dogodio 18. septembra, oko 18.30, u Ulici Stevana Sremca u Inđiji. Istraga je pokazala da je Rutalj, nakon što je izgubio spor, počeo da pije alkohol i u pijanom stanju sačekao Radojčevića i zadao mu smrtonosne udarce nožem.

Foto: Pink.rs.

- Kada se Jovan pojavio u ulici i ušao u svoj automobil, ubica je dograbio nož, istrčao napolje i bez reči počeo da ga bode. Nesrećni čovek je pokušao da pobegne, uspeo da izleti iz auta, ali ga je ovaj sustigao, prislonio ga uz ogradu i prerezao mu vrat. O žestini napada govori i to da je krvi bilo preko celog kolovoza, u dužini od nekoliko metara - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Foto: Pink.rs.

Radojčević i Rutalj su prve komšije, koje deli zajednička ograda. Rade je tužio Jovana jer je smatrao da mu je sused ušao pola metra u dvorište. Jovan je angažovao geometre, koji su utvrdili da je zapravo situacija obrnuta i sud je kobnog dana odbacio Radetovu prijavu.

#Inđija

#Ubistvo

'