separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

INCIDENT U ŠIBENIKU TOKOM PRIVOĐENJA NAPADAČA NA SRBE Grupa mladića vređala novinare, pokazivala im srednji prst i zaklanjala im kamere (VIDEO)


Nakon što je juče uhapšeno novih deset osoba koje policija povezuje sa nedavnim napadima u Uzdolju, oni su danas privedeni u Županijsko državno sudstvo u Šibeniku na ispitivanje.


Podsetimo, uhapšeni su mladići sa šireg područja Šibenika, Splita i Sinja i svi se dovode u vezu, kažu u policiji, “sa počinjenim kaznenim delima nasilničkog ponašanja, nanošenje telesne povrede i oštećenja tuđe stvari od 21. avgusta u Uzdolju”.  

Jutros su u DORH dovedena četvorica od deset juče privedenih osoba.  

Šibenik In javlja da je pritom policija legitimisala još nekoliko mladića koji su pred šibenskim sudom novinarima zaklanjali kamere, pokazivali im srednji prst i dovikivali uvrede.  

Napad u Uzdolju dogodio se 21. avgusta, kad su maskirani napadači upali u kafić i napali građane srpske nacionalnosti koji su tamo gledali utakmicu Crvene zvezde.  

Pritom su počinili veliku materijalnu štetu u kafiću i povredili više osoba, među kojima je bilo i dece. Napadači su potom pobegli.  

Prilog o hapšenju pogledajte ovde.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti