AKTUELNO

Saša Todorović koji je ubijen u ponedeljak uveče u Stokholmu nije likvidiran pred svojom ženom i bebom od dva meseca, rekla je njegova svastika.

Žena koja se predstavila kao Snežana i njegova svastika, rekla je za beogradske medije, da je Todorović ubijen u mirnom kraju grada kada se vraćao kući.

-Vraćao se uveče kući i upucan je s leđa. Nije istina da su sa njim bili moja sestra i njihova beba od dva meseca - rekla je ona.

Prema njenim rečima, Todorović nije bio kriminalac, jer kako je navela "ne bi mogao sa navodnim dosijeom koji mu se pripisuje slobodno da šeta u uređenoj zemlji kakva je Švedska".

Snežana je potvrdila da je ubijeni Todorović kum Zorana Uskokovića Skoleta kog su 2000. godine likvidirali pripadnici "zemunskog klana".

-Istina je da su bili bliski, ali to ne znači da je i on bio kriminalac. Oni su se družili jer je Stole prema njemu bio dobar čovek, a to što se on bavio drugim stvarima nema veze sa mojom zetom - ispričala je Snežana.

Ona je dodala da je Todoroviću restoran koji vodi opljačkan, a onda i zapaljen dok je on boravio u Srbiji.

-Prvo su iz lokala izneli svu tehniku, pa čak i lustere, a onda su zapalili restoran - rekla je Snežana.

Snežana je rekla i da je njen zet Saša Todorović bio dobar čovek koji nije imao veze sa kriminalom.

-Nije što je moj zet, ali bio je dobar čovek koji je svima hteo da pomogne. Ni mrava ne bi zgazio - navela je ona.

Saša Todorović (55) zvani Trta, kum Zorana Uskokovića Skoleta kog su 2000. godine likvidirali pripadnici "zemunskog klana", izrešetan je u ponedeljak uveče na periferiji Stokholma.

Švedska policija smatra da je Todorović bio jedan od vođa podzemlja i da je to razlog njegove likvidacije.

#Stokholm

#Ubistvo

'