AKTUELNO

Pedesetčetvorogodišnji Radenko P. snimio je i na svoj Fejsbuk profil okačio video u kojem priča kako se redovno telefonom čuje sa svojom suprugom M. i da se čak video sa njom ispred Sigurne kuće.

Radenko P. (54) z sela Boka kod Zrenjanina, nakon što je iz Austrije stigao u Srbiju, u autobusu za Zrenjanin snimio je i na svoj Fejsbuk profil okačio video u kojem priča kako se redovno telefonom čuje sa svojom suprugom M. i da se čak video sa njom ispred Sigurne kuće u Zrenjaninu, gde joj je uručio paket, pritom ne dajući objašnjenje otkud ona sa ćerkom u Sigurnoj kući.

Kivan na policiju u Sečnju, koja bi, kako kaže, odmah proglasila da je uhapšen, a ne da se sam prijavio, izrazio je želju da to učini u Zrenjaninu, uz tvrdnju da nikoga nije silovao i da nikada nije pretio ubistvom svojoj supruzi.

Pročitajte još: OVO JE RADENKO N. KOGA JE ŽENA PRIJAVILA POLICIJI: Terao pastorku (9) na oralni s*ks, a njoj pretio smrću (FOTO)

Radenko P. je ljut i na neke meštane rodnog sela koji su mu, kako kaže, namestili silovanje koje on nije počinio.

Komentari na društvenim mrežama su nakon objavljivanja video klipa, različiti, od onih koji pružaju podršku mirnom i poštenom meštaninu Boke, koji povremeno radi u Austriji, do onih koji ga osuđuju za ono što je navodno učinio.

Zrenjaninska policija, kao ni tužilaštvo, za sada se nisu oglasili povodom morbidnog slučaja seksualnog uznemiravanja desetogodišnje devojčice, inače pastorke Radenka P.

U nastavku pogledajte snimak:

#Silovanje

'