AKTUELNO

Istraga o počiniocu ili počiniocima ovih ubistava, od pre nedelju dana na salašu Kazimirovića, i dalje traje.

U Jabukovcu, na seoskom groblju, danas su, po pravoslavnim običajima, sahranjena tela Raje Kazimirovića i njegove majke Dragice Kazimirović. Posmrtni ostaci treće i četvrte žrtve, stradale u nedavnom zločinu kod Jabukovca, Rajine sestre Ljubinke Oprikić i njene ćerke Dragane Jozeljić, biće sahranjeni u Kelnu.

Foto: Printscreen YouTube/ Zamediatelevizija

Iako se u medijima pisalo da su članovi porodice Kazimirović pripadali Jehovinim svedocima, opelo je služio pravoslavni sveštenik.

Kako navodi Zamedia, posle sektaških motiva, polako otpada i drugi navodni motiv ubistava - osveta. Posle šest dana od kako su leševi pronađeni, a na osnovu informacija koje kruže selom, najverovatniji motiv koji bi mogao da bude u pitanju je koristoljublje. Raja Kazimirović je važio za dobrostojećeg, ali i štedljivog čoveka i kako se sumnja, sav novac od poljoprivrede, čuvao je u kući.

Foto: Printscreen YouTube/ Zamediatelevizija

Zna se, iz izvora bliskih istrazi, da je u potkrovlju kuće u kojoj su živeli Raja i njegova majka sve ispremeštano. Poznato je i da je svih 10 ispaljenih metaka pogodilo metu, kao i da su sa mesta zločina pokupljene čaure. Sada se sve češće govori da ovakav zločin nije mogao da izvrši jedan čovek.

Foto: Printscreen YouTube/ Zamediatelevizija

Rođaci, poznanici, komšije i dalje ne razumeju zbog čega se sve ovo dogodilo.

- Ljudi su stvarno bili fini, ali živeli su bedno, tako su otprilike i stradali, eto ta prokleta para - rekla je jedna od žena koja je prisustvovala sahrani.

Inače, istraga o počiniocu ili počiniocima ovih ubistava, od pre nedelju dana na salašu Kazimirovića, i dalje traje.

Pročitajte još: http://pink.rs/crna-hronika/148618/policija-na-seoskom-groblju-raju-i-njegovu-majku-dragicu-danas-sahranjuju-u-jabukovcu-sestra-i-sestricina-bice-sahranjene-u-nemackoj

#Sahrana

#Ubistvo

'