AKTUELNO

Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić i sestričina Dragana hladnokrvno su likvidirani hicima u glavu, pokazali su preliminarni rezultati obdukcije koje nezvanično pišu beogradski mediji.

Kako saznajemo, više nema sumnje da je porodica poljoprivrednika iz sela kod Jabukovca brutalno likvidirana.

Prema nezvaničnim informacijama koje saznaje "Blic" Raja Kazimirović, čije je telo pronađeno na traktoru, ubijen je sa pet metaka. On je upucan četiri puta u grudni koš i trbušnu duplju, a onda mu je brutalni egzekutor ispalio poslednji, peti, hitac u glavu!

Njegova majka, Dragica (93), i sestričina Dragana, čija su tela pronađena pored šupe ubijene su sa po dva metka pravo u glavu.

I Ljubinka, Rajina sestra, čije je telo pronađeno ispred kuće, likvidirana je jednim hicem u predelu usana.

Rezultati obdukcije pokazuju da je u selu Jabukovac, pre dva dana, izvršena brutalna i hladnokrvna egzekucija cele porodice.

Oružje nije pronađeno nigde, pa je time isključena mogućnost da je u pitanju bilo ubistvo i samoubistvo, već je jasno da je ubica pobegao sa lica mesta.

Policija je isključila mogućnost da je porodicu ubio kriminalac kog su za ovaj brutalan zločin optuživali meštani.

Intenzivna policijska istraga je u toku i u selu Jabukovac je bukvalno opsadno stanje.

Rajina sestra Ljubinka, kao i njena ćerka Dragana pre tri nedelje su došle u posetu porodici iz Nemačke u kojoj žive. Inače, kako su meštani ispričali, Raja je važio za prekog i "ne baš omiljenog čoveka u mestu", ali i sposobnog, pošto je sam odgajao stoku i imao je 20 krava i 40 ovaca.

#Obdukcija

'