AKTUELNO

Porodica devojke, koja je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Čačka, skamenjena od bola. Prijatelji ne znaju kako će izdržati ovaj udarac!

Milica P. (17), devojka koja je podlegla povredama u ponedeljak u čačanskoj bolnici, a koja je bila teško povređena u saobraćajnoj nesreći u nedelju uveče oko 23 časa u Trbušanima, sahranjena je u sredu na Trnavskom groblju.

Na večni počinak devojku su ispratili mnogobrojni prijatelji, rodbina, komšije. Izjave saučešća u tišini, skemenjeni od bola, primali su njen otac Dejan, sestre Natalija i Tamara, brat Tihomir...

Samo pre nekoliko meseci na istom mestu su sahranili i Miličinu majku, koja je preminula zbog bolesti - rekli su nam poznanici ove porodice.

- Ne znam kako će izdržati ovaj udarac. Od prethodnog su se jedva i skoro oporavili, a sada ih zadesi ova tragedija. Milica je bila divno dete, igrala je u kulturno-umetničkom društvu, imala je mnogo prijatelja. Od sestre Teodore nije se odvajala - kažu naši sagovornici.

Za život Miličine sestre od ujaka Teodore P. (16), koja je takođe bila u automobilu sa Milicom, a koji je sleteo sa puta, lekari Kliničkog centra u Beogradu se i dalje bore. Ona je zadobila prelom petog i šestog vratnog pršljena.

Mladići koji su u trenutku udesa bili na vozačevom, odnosno suvozačevom mestu, lakše su povređeni i pušteni su na kućno lečenje. Uzrok nesreće još nije poznat, a sumnja se na neprilagođenu brzinu.

#Sahrana

'