separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

Pre nekoliko meseci na istom mestu su sahranili i njenu majku! OTAC, BRAT i SESTRE ispratili Milicu na večni počinak!


Porodica devojke, koja je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Čačka, skamenjena od bola. Prijatelji ne znaju kako će izdržati ovaj udarac!


Milica P. (17), devojka koja je podlegla povredama u ponedeljak u čačanskoj bolnici, a koja je bila teško povređena u saobraćajnoj nesreći u nedelju uveče oko 23 časa u Trbušanima, sahranjena je u sredu na Trnavskom groblju. 

Na večni počinak devojku su ispratili mnogobrojni prijatelji, rodbina, komšije. Izjave saučešća u tišini, skemenjeni od bola, primali su njen otac Dejan, sestre Natalija i Tamara, brat Tihomir...

Samo pre nekoliko meseci na istom mestu su sahranili i Miličinu majku, koja je preminula zbog bolesti - rekli su nam poznanici ove porodice.  

- Ne znam kako će izdržati ovaj udarac. Od prethodnog su se jedva i skoro oporavili, a sada ih zadesi ova tragedija. Milica je bila divno dete, igrala je u kulturno-umetničkom društvu, imala je mnogo prijatelja. Od sestre Teodore nije se odvajala - kažu naši sagovornici.  

Za život Miličine sestre od ujaka Teodore P. (16), koja je takođe bila u automobilu sa Milicom, a koji je sleteo sa puta, lekari Kliničkog centra u Beogradu se i dalje bore. Ona je zadobila prelom petog i šestog vratnog pršljena. 

Mladići koji su u trenutku udesa bili na vozačevom, odnosno suvozačevom mestu, lakše su povređeni i pušteni su na kućno lečenje. Uzrok nesreće još nije poznat, a sumnja se na neprilagođenu brzinu.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti