AKTUELNO

Dvojica mladića iz istog udesa pregledana su na odeljenju hirurgije, a pošto nisu zadobili povrede, pušteni su kući. Jedan od njih posle udesa objavio je ovo...

Sedamnaestogodišnja Milica Pandurović, koja se nalazila u automobilu koji je u nedelju uveče oko 22.30 sleteo s puta u naselju Trbušani podlegla je povredama u čačanskoj bolnici. Automobil u kojem se nalazila sa dva druga i drugaricom Teodorom P. (16) sleteo je sa puta.

U nesreći je teško povređena i Teodora P. kojoj se lekari bore za život, pošto ima prelom kičme.

Teodora i Milica su se u nedelju sat vremena pre tragedije srele sa dva druga i rekle da idu s njima da se provozaju automobilom. Momci su sedeli napred, a njih dve pozadi. Do nesreće je došlo kada je auto proklizao na klizavom putu, najverovatnije zbog neprilagođene brzine. Posle toga, oni su sleteli sa seoskog kolovoza - kaže izvor.

Nakon prijema u urgentnu službu, lekari su dali sve od sebe da spasu Milicu, ali je onda dan kasnije izgubila bitku za život.

- Druga devojka je primljena sa izuzetno teškim povredama. Utvrđeno je da ima prelom petog i šestog vratnog pršljena. Ona je u ponedeljak prebačena u Beograd, u Klinički centar - rekla je dr Biljana Kočović, PR čačanske bolnice.

Prema njenim rečima, dvojica mladića iz istog udesa pregledana su na odeljenju hirurgije, a pošto nisu zadobili povrede, pušteni su kući.

Prijatelji nesrećnih devojaka kažu da ih je ova tragedija izuzetno potresla.

- Znali smo da su Mica i Tea otišle da se provozaju i čekali smo ih da se vrate. U gradu je u to vreme bio neverovatan pljusak, pa smo mislili da su ipak odustali od vožnje. Nažalost, ubrzo smo čuli strašnu vest. Svi smo u šoku - pričaju drugarice nastradale i povređene.

Prijatelji i rodbina nastradale devojke ogorčeni su na ponašanje jednog od mladića, koji je bio s njom u kolima i koji je ostao nepovređen.

- On je u nedelju posle udesa iz bolnice objavljivao slike na društvenim mrežama uz komentar da nema ni ogrebotinu. Zamolio bih te momke da poštuju tuđu bol - rekao je Miljan S, prijatelj porodice povređene devojke.

Miličina majka nedavno preminula

Dom Pandurovića od ponedeljka je zavijen u crno. Rodbina i prijatelji dolazili su da izjave saučešće i da Miličinom ocu pruže utehu, ali kako kažu, za njega nema utehe.

- Da tragedija bude veća, Milici je nedavno preminula majka - kaže komšija.

Pročitajte još: PINK.RS DONOSI UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE SA MESTA ZLOČINA: Sin brutalno ubio majku, obrisao tragove krvi, pa je smestio u krevet!?

#Tragedija

#Čačak

'