separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

Reketaš od žrtve uzeo 5.000 evra i audi! To mu nije dovoljno pa je nastavio da maltretira trudnu devojku (22) - PAO NAKON ŠTO JE POKUŠALA DA SE UBIJE!


Policija je uhapsila zelenaša.


Kragujevčanka (22), u drugom mesecu trudnoće, pokušala je u nedelju da izvrši samoubistvo nakon što je M. A. (28) iz naselja Ilina voda nožem nasrnuo na njenog budućeg muža N. B. (24), zbog zelenaškog duga.

Kako saznaju mediji, trudnica je popila šaku „bromazepama“, a nakon što joj je u Kliničkom centru ukazana pomoć, ispričala je zbog čega se odlučila na očajnički potez.

- Pošto je žena pokušala da se ubije, njen verenik je sve prijavio policiji. Inspektori su popodne stavili lisice osumnjičenom M. A. zbog krivičnog dela prinuda. Sumnja se da je on 6. jula ušao u dvorište kuće u naselju Ilićevo i da je Kragujevčaninu pretio ubistvom nožem ukoliko mu ne vrati novac koji mu duguje - kaže izvor.

Kako saznaju mediji, M. A. je maltretirao N. B. duže vreme, a sve se otkrilo kad je trudnica popila lekove za smirenje.

- Kad su joj lekari isprali želudac i kada se povratila, ona je ispričala da oni konstantno trpe pritisak od zelenaša, koji ih progoni i maltretira, a više puta je i tukao njenog budućeg muža. Čitava ta situacija joj se učinila kao bezizlazna - kaže izvor.

Prema rečima izvora, žrtva je pre izvesnog vremena pozajmila 600 evra od poznatog zelenaša iz Kragujevca.

- Žrtvin otac je vratio 900 evra, a zelenaš je navodno oprostio kamatu. N. B. je mislio da je ta priča završena. Međutim, proganjanje se nastavilo, a zelenaš je za to angažovao M. A. U međuvremenu, N. B. je za dug od 600 evra zelenašu isplatio 5.000 evra i dao mu automobil „audi“. Njima ni to nije bilo dovoljno, pa su nastavili s potraživanjem još novca - objašnjava izvor upućen u slučaj i dodaje:

- Koliko su alavi bili govori to što je za dan kašnjenja duga od 800 evra kamata rasla na 1.500 - kaže izvor.

Kako objašnjava, ko zna koliko bi agonija N. B. i njegove porodice trajala da njegova devojka nije završila kod lekara zbog pokušaja samoubistva. Trudnica je juče otpuštena iz bolnice na kućno lečenje.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti