AKTUELNO

Lažna vest, koja je svojom surovošću prevazišla okvire neslane šale, osvanula je juče na Jutjubu.

Zoran Marjanović, optuženi za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović, oglasio se povodom vesti o njegovoj navodnoj pogibiji u saobraćajnoj nesreći koja je osvanula na Jutjub kanalu.

Za Marjanovića je objavljeno da je 13. juna pronađen mrtav u svom mercedesu u Bajmoku, a, on kaže da ovakvim lažima neko "očigledno pokušava da naudi njegovoj porodici".

- Svašta lupetaju samo kako bi skupili što više pregleda. Ali čim se digla frka, zapalili su i ugasili taj kanal. Koliko znam, to su neki glodari iz Bosne - kaže Marjanović.

Foto: Pink.rs

Kako navodi, strašno je što se ovakve laži objavljuju, ali je i očigledno "da neko želi njegovu smrt".

- Znam ja da bi određenim ljudima odgovaralo da ja kao slučajno nastradam, pa da mi potom nakače krivicu za ubistvo supruge. Ali su tu pogrešili. Ja na onaj sve ne idem pre nego što pravi ubica moje supruge i njegovi pomagači, ako ih je imao, ne budu konačno uhapšeni. Takođe, ovi što su objavili ovu vest sledeći put neka me na vreme obaveste da sam mrtav, da znam - dodaje Marjanović.

Foto: E-stock Miloš Rafailović/Printscreen Facebook

Pročitajte još: Majka ispričala potresne detalje potrage za studentom iz Novog Sada: 'OKRENUO SE DA VIDI GDE JE PAVLJE, ALI GA NIGDE NIJE BILO...'

#Zoran Marjanović

'