AKTUELNO

Nepoznati muškarac, koji je na glavi imao kačket, kapuljaču i rukavice, zapalio je noćas u centru Zrenjanina tri automobila jednog taksi udruženja.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa sigurnosnih kamera na kojem se vidi kako muškarac prilazi taksi vozilima, poliva ih benzinom i odlazi u nepoznatom pravcu, a navodi se da se to dogodilo protekle noći u Zrenjaninu.

On se potom posle nekoliko minuta vraća sa drugom flašom benzina, nastavlja sa polivanjem, nakon čega pali vozila.

- Probudila nas je vatra, jer mi ovde i živimo. U najbližoj prostoriji, do ulice, spavali su sin i snaja. Od detonacije se razbilo i staklo u izlogu. Potrčao sam napolje, video tri automobila u plamenu i brzo počeo da gasim čime sam stigao, aparatom, vodom, krpama - priča za portal zrenjaninski.com Stanislav Karaica, vlasnik ovog zrenjaninskog udruženja i dodaje da su mu ruke izgorele, ali je bar uspeo da nekako spasi dva automobila, dok je treći izgoreo.

Paljenje automobila prijavljeno je policiji koja je izašla na lice mesta i obavila uviđaj, piše ovaj portal.

- Ne znam šta bi mogao da bude povod. Mi smo porodična firma, nemamo dugove ni prema kome, ne znamo da smo se nekom zamerili. Ovo je četvrti auto iz našeg udruženja koji gori u prethodne tri godine. Prepustićemo da policija uradi svoj posao, ali ovo je strašno. U centru grada da se ovako nešto desi. Ovo je nama i kuća, mogli smo svi da izgorimo. Kako ćemo da radimo dalje, ja ne znam. Od taksija živi cela porodica - završava Karaica.

#Muškarac

#Požar

#Zrenjanin

'