separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

hronika

HOROR U PRIJEPOLJU: Devojčicu ujeo pas lutalica za uvo, otac jedva uspeo da je spase


Devojčicu U. M. (11) iz Prijepolja, učenicu četvrtog razreda OŠ "Vladimir Perić Valter", ujeo je pas lutalica nadomak zgrade u kojoj živi u Vakufu.


Devojčicu je životinja napala dok je vezivala pertle, a tragediju je sprečio otac, koji je uspeo da rastera pse. Dete je primljeno u prijepoljski Dom zdravlja, odakle je nakon ukazane pomoći pušteno na kućno lečenje. Ceo slučaj prijavljen je policiji.  

Otac povređene devojčice Suad objašnjava da su psi devojčici prišli oko 20 sati, kada se dete igralo u dvorištu zgrade u kojoj žive.  

-Ona je bila ispred zgrade u kojoj živimo, a ja sam sa terase posmatrao igru. U jednom momentu, kada je moja ćerka počela da vezuje pertle, naišla su dva psa lutalice. Jedan pas je ujeo za desno uvo i izgrebao je po licu, drugi je lajao. Potrčao sam i uspeo da ih oteram,dok je ćerkica bila gotovo izbezumljena i bez svesti - priča Suad Memović.  

On navodi i da je dete uplašeno, i da ima traume posle svega što je preživela.  

Plato Doma kulture, haustori zgrada, dvorište škole "Vladimir Perić Valter", park u Vakufu glavne su lokacije odakle psi lutalice seju strah kod dece i roditelja. Pored šetača, životinje neretko kidišu i na vozače dvotočkaša, bicikliste i motocikliste.

-Unuk mi ima osam godina, dete dovoljno odraslo da može sam da se igra sa vršnjacima ispred zgrade i tu kod Doma, međutim ne smem samog da ga pustim zbog lutalica kojih je iz dana u dan sve više" - rekao nam je komšija Dragan V. koji stanuje u zgradi pored.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti